Afgelopen week heeft u informatie gehad over de stand van zaken met betrekking tot de planvorming voor de nieuwe Bongerd. We realiseren ons dat deze informatie weliswaar een aardig beeld geeft, maar het is natuurlijk niet voldoende. Wij willen u graag nader informeren en de gelegenheid geven om uw vragen aan ons te stellen.

Daarom organiseren wij een digitale bijeenkomst om de plannen toe te lichten en uw vragen te beantwoorden. Dat doen wij op:

Dinsdag 23 maart

Van 19.00 uur – 20.00 uur

Ga naar ons Live Kanaal op Youtube om de bijeenkomst online live bij te wonen.

De uitzending is ook live te volgen op RTV Hattem.

Tijdens de bijeenkomst gaat de heer Reimar von Meding van architectenbureau KAW Architecten in op de plannen en krijgt u de gelegenheid om uw vragen te stellen. Naast de architect zijn er vertegenwoordigers van Hanzeheerd, Habion en ontwikkelaar Draisma aanwezig.

Wethouder Auke Schipper is namens de gemeente Hattem aanwezig met een videoboodschap.

Kunt u de bijeenkomst niet op het aangegeven tijdstip bijwonen? Niet getreurd, u kunt de bijeenkomst altijd terugkijken via de website.

Als we verder zijn in de planvorming komen we weer bij u terug. Waar mogelijk nemen wij daarin uw suggesties mee.

We zijn ons ervan bewust dat op het zelfde tijdstip ook de minister-president zijn persconferentie houdt. We hebben toch besloten om onze presentatie gewoon om 19.00 uur te laten starten. Desgewenst kunnen belangstellenden later bij ons inloggen. De presentatie blijft overigens beschikbaar via onze website.

Uw vraag voorafgaand aan de uitzending stellen?

Stuur dan een mail naar: bongerd@habion.nl

U kunt ook alvast een kijkje nemen op www.debongerd-hattem.nl

Of stuur ons een whatsapp op 0683936532